Advertentie plaatsen

Wilt u uw boot verkopen? Watersport marktplaats

Uw boot verkopen op Watersportmarkt ?

Watersportmarkt is de watersport marktplaats van Nederland en België. Met ons platform kunnen particulieren gratis een advertentie plaatsen voor alles wat met watersport te maken heeft.

Wilt u uw boot verkopen op Watersportmarkt.net? Maar heeft u een vraag omtrent het plaatsen van een advertentie op de gratis watersport advertentie site? Hieronder hebben wij de meestgelde vragen op een rijtje gezet.

Wat kost het om een advertentie te plaatsen?

Het plaatsen van een advertentie op deze watersport marktplaats is voor particulieren helemaal gratis. Via het advertentie opgave formulier kunt u direct gratis een advertentie plaatsen. Wilt u meerdere advertenties plaatsen, dan vragen wij een kleine vergoeding.

Hoeveel foto's kan ik plaatsen bij mijn advertentie?

U kunt per advertentie 10 foto's plaatsen. De foto's worden automatisch geschikt gemaakt voor op de watersportmarkt. Het beste kunt u foto's uploaden in het jpeg formaat met een minimale resolute van 1024 x 768 pixels.

Hoe lang blijft mijn watersport advertentie staan?

Een advertentie blijft zolang online tot u uw boot of ander watersport artikel heeft verkocht. U kunt te allen tijde uw advertentie verwijderen door in te loggen op uw Watersportmart account.

Ik heb een interessante advertentie gevonden, en wil deze bewaren

Bij elke advertentie vindt u een knop 'Bewaren', hiermee wordt deze advertentie toegevoegd aan uw favoriete advertenties, deze kunt u vervolgens eenvoudig terugvinden bij uw account.

Kan ik ook zakelijk adverteren?

Natuurlijk kunt u ook zakelijk adverteren. Wij bieden zakelijke advertereerders zelfs de mogelijkheid om automatisch uw aanbod door te plaatsen. Klik hier voor alle zakelijke mogelijkheden.

Actuele tweedehands boten

Chris Craft 26 Runaboat
Hoorn
€ 155.000,00
1025 Gs Ak
Loosdrecht
€ 59.000,00
1050c
Sneek
€ 124.500,00
Martinique 38
Katwoude
€ 59.500,00
59
Sneek
€ 495.000,00
Beelitz One Off
Lemmer
€ 64.900,00

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?