Advertentie plaatsen

Uw (zeil) boot verkopen?

Gratis uw (zeil) boot verkopen?

Een (zeil) boot hebben is heerlijk. Je kunt wanneer je maar wilt het water op om te genieten van het weer en de wind. Maar… Het weer is in Nederland láng niet altijd goed zeilweer. En de kosten van de plaats in de haven, of de winterstalling zijn behoorlijk! Om nog maar niet te beginnen over het onderhoud, zowel het regelmatig goed schoonmaken als eventuele reparaties.

Wie weet bent u gewoon helemaal uitgekeken op uw oude zeilboot en gaat u op zoek naar een ander exemplaar. Misschien een grotere boot om langere afstanden af te leggen, misschien zelfs een boot waar u een paar maanden in kunt wonen…

Wat de reden ook is, uw zeilboot kunt u gemakkelijk en snel verkopen via watersportmarkt.net. Op deze site kunt u een advertentie plaatsen met daarbij alle informatie die maar nuttig zou kunnen zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het type boot (is het bijvoorbeeld een catamaran, trimaran, kajuitzeilboot of open zeilboot?), de conditie van de boot en het bouwjaar. Bij deze advertentie kunt u ook nog eens 10 foto’s uploaden om zo de toekomstige koper een goed beeld te geven van de boot die u probeert te verkopen. Het is ook een goed idee om in de tekst bij de advertentie duidelijk te maken of de prijs die u vraagt vast staat of dat deze nog open is voor discussie of biedingen.

Uw advertentie beter zichtbaar?

Wilt u dat de advertentie optimaal zichtbaar is, en bovenaan de homepage getoond wordt? Dan kunt u ervoor kiezen om de advertentie tot Top Advertentie te maken voor €9,95. Omdat op deze verkoopsite alleen watersportliefhebbers actief zijn krijgt u veel minder onzinnige reacties dan op andere verkoopsites. Het verkopen van een zeilboot wordt u zo wel erg gemakkelijk gemaakt.

Verkooptips om uw boot sneller te verkopen

U verkoopt uw zeilboot het beste als u goed uitlegt wat alle mogelijkheden van de boot zijn en de advertentie voorziet van duidelijke foto’s (het liefst op een mooie dag genomen). Eventuele merknamen zijn natuurlijk ook van belang, evenals de afmetingen van de boot (breedte, lengte, hoogte). Vergeet ten slotte niet te vermelden waar de boot op zich op dit moment bevindt en of u de mogelijkheid heeft deze boot (mogelijk tegen een passende financiële vergoeding) elders te krijgen.

Watersportmarkt heeft ook een Facebookpagina. Ook via dit kanaal kunt u aandacht vragen voor de verkoop van uw zeilboot. Wacht niet langer en maak gratis een advertentie aan op watersportmarkt.net!

Watersport advertentie plaatsen

Actuele tweedehands boten

56
Barcelona
€ 339.000,00
450
Sneek
€ 129.000,00
Sun Odyssey 50 Ds
Katwoude
€ 199.000,00
Cranchi E26 Classic
Lemmer
€ 103.758,00
42 Cruiser
Barcelona
€ 79.500,00
50 Mpc-fly
Loosdrecht
€ 649.000,00

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?