Advertentie plaatsen

Plaats gratis een watersport advertentie

Wilt u uw (zeil) boot verkopen? Of heeft u andere watersport artikelen te koop? Als particulier kunt u gratis een advertentie plaatsen in elke categorie. Om een gratis advertentie te plaatsen, dient u hieronder alvast de categorie te selecteren.

Kies de categorie voor uw advertentie

Wilt u zakelijk adverteren? Klik dan hier voor de extra mogelijkheden.

De snelst groeiende watersport marktplaats

Watersportmarkt.net is de snelst groeiende watersport marktplaats van Nederland en België. Particulieren kunnen gratis een advertentie plaatsen in elke watersport categorie. Zakelijke adverteerders zijn natuurlijk ook welkom. Met bovenstaand formulier kunt u alvast een categorie kiezen, zoals motorboten, zeilboten, duiksport, surfsport, woonboten of bijvoorbeeld hengelsport.

Gratis een advertentie plaatsen voor particulieren

Het plaatsen van een watersport advertentie is bijzonder eenvoudig. Kies hierboven eerst de categorie, en klik dan op "Volgende". U komt dan op een uitgebreid advertentie opgave formulier waar u uitgebreid uw product kunt beschrijven. Ook dient u uw email adres op te geven en eventueel een telefoon nummer waar een potentiële koper u op kan bereiken.

Heeft u vragen, of is iets niet helemaal duidelijk? Aarzel dan niet, en neem contact op met onze helpdesk, maar kijk ook eens bij de meeste gestelde vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?