Advertentie plaatsen

Austin Parker 36 Open 36 Open


Geplaatst 11, Feb, 2019, 19:42

2 x bekeken

€ 410.000,00 Bewaren?

Austin Parker 36 Open 36 Open
Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 2Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 3Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 4Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 5Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 6Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 7Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 8Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 9Motorkruisers en Jachten Austin Parker 36 Open 36 Open foto 10
Samenvatting
 • € 410.000,00
 • Gebruikt  
 • 9.94 meter
 • 3.72 meter
 • Austin Parker 36 Open
 • Polyester
 • 4
 • 1.1 meter
 • 2018
 • onbekend
Omschrijving
Fantastisch Italiaans design gecombineerd met uitstekende vaareigenschappen en topkwaliteit!

n

De Austin Parker 36 is gebouwd volgens de hoge kwaliteitseisen van de werf met comfortabele accomodatie en meer dan genoeg ruimte om dit jacht in alle luxe te ervaren. 

n

De kuip, de grootste in haar klasse, biedt een record aan ruimte. Stabiel, eenvoudig te bedienen en te manouvreren, het ideale jacht voor op zee, draait om haar eigen as en remt binnen haar eigen lengte door haar twee sterke motoren. 

n

Nog gemakkelijker gaat het indien u kiest voor Volvo Penta IPS met joystickbesturing. 

n

 

n

Het ontwerp is zeer goed uitgebalanceerd en met haar superieure styling is dit echt een parel in de Austin Parker collectie. 

n

 

n

Over de layout is zeer goed nagedacht. Het aan-/en afmeren van de boot is gescheiden gehouden van de kuip. het motorluik is enorm groot voor excellente toegang tot de motoren en de grote technische ruimte is gescheiden van de motorruimte om het geluidsniveau te minimaliseren. Verder is er een deurtje als toegang tot de gangway.  

n

 

n

Het  elegante en moderne interieur geeft een klapbare dinette, comfortabele badkamer met aparte douche. In de boeg vindt u een groot dubbel bed. Tevens vindt u een twee-persoons bed onder de kuipvloer.

n

 

n

Door middel van de grote keus aan extra's kunt u uw Austin Parker 36 volledig naar wens configureren. Met haar canvas top of polyester hard top is uw AP 36 beschut tegen weer en wind. 

n

 

n

Topsnelheid is meer dan 36 knopen, terwijl het jacht al met 12 knopen begint te planeren en het verbruik per twee motoren bij topsnelheid van 80L/u en bij kruissnelheid 23 L/u. 

n Meer informatie kunt u aanvragen via ons kantoor in Lemmer 0514-569123 of www.austinparker.nl.nn n

Algemeen
Rompvorm: V-bodem
Besturing: Stuurwiel
Ramen: Ja
Waterverplaatsing: 10700 (vol beladen)
Overig: De Austin Parker 36 is gebouwd volgens de hoge kwaliteitseisen van de werf met comfortabele accomodatie en meer dan genoeg ruimte om dit jacht in alle luxe te ervaren.  De kuip, de grootste in haar klasse, biedt een record aan ruimte. Stabiel, eenvoudig te bedienen en te manouvreren, het ideale jacht voor op zee, draait om haar eigen as en remt binnen haar eigen lengte door haar twee sterke motoren. Nog gemakkelijker gaat het indien u kiest voor Volvo Penta IPS met joystickbesturing.  Het ontwerp is zeer goed uitgebalanceerd en met haar superieure styling is dit echt een parel in de Austin Parker collectie. Over de layout is zeer goed nagedacht. Het aan-/en afmeren van de boot is gescheiden gehouden van de kuip. het motorluik is enorm groot voor excellente toegang tot de motoren en de grote technische ruimte is gescheiden van de motorruimte om het geluidsniveau te minimaliseren. Verder is er een deurtje als toegang tot de gangway. Het elegante en moderne interieur geeft een klapbare dinette, comfortabele badkamer met aparte douche. In de boeg vindt u een groot dubbel bed. Tevens vindt u een twee-persoons bed onder de kuipvloer. Door middel van de grote keus aan extra's kunt u uw Austin Parker 36 volledig naar wens configureren. Met haar canvas top of polyester hard top is uw AP 36 beschut tegen weer en wind. Topsnelheid is meer dan 36 knopen, terwijl het jacht al met 12 knopen begint te planeren en het verbruik per twee motoren bij topsnelheid van 80L/u en bij kruissnelheid 23 L/u. Meer informatie kunt u aanvragen via ons kantoor in Lemmer 0514-569123 of www.austinparker.nl.  
n Fantastisch Italiaans design gecombineerd met uitstekende vaareigenschappen en topkwaliteit!n nSchitterend Italiaans design gecombineerd met topkwaliteit en fantastische vaareigenschappen. Deze boot wordt geleverd met twee Volvo D4 van elk 260 PK en heeft een topsnelheid van ca. 36 knopen en een kruissnelheid van ca. 28 knopon. De range is dan ca. 330 mijlen. Meer informatie over deze fantastische jachten via broker@sailingworld.nl of 0514-569123. n
Anderen bekeken ook
Cranchi Xt 36
The rationality of a trawler with the trill of a cruiser!OUTSIDE OF THE BOXn There’s still something that amazes us. It has the power of the unexpected, the beauty of a stroke of genius, the bravery to break the mould. The ...
€ 361.790,00
Lemmer, Nederland
Cranchi M 44 Ht
Schitterend Italiaans design gecombineerd met topkwaliteit bouw!Wij zijn de importeur voor Cranchi jachten in Nederland en voorzien u graag van verdere informatie. Belt u naar 0514-569123 of per mail aan broker@sailingworld.nl. Alle ...
€ 433.000,00
Lemmer, Nederland
Cranchi M 38 Ht
Schitterend Italiaans design gecombineerd met een topkwaliteit product!Wij zijn de importeur voor Cranchi jachten in Nederland en voorzien u graag van verdere informatie. Belt u naar 0514-569123 of per mail aan broker@sailingworld.nl. ...
Op aanvraag
Lemmer, Nederland
Sailing World Actief sinds: 07, Mar, 2017 Nog geen feedback Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

0514 569 123
06 5461 8507
Lemmer, Nederland

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Bieden
 • Geen biedingen geplaatst.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?