Advertentie plaatsen

Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering


Geplaatst 31, Mar, 2019, 23:12

3 x bekeken

€ 550.000,00 Bewaren?

Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering
Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 2Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 3Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 4Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 5Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 6Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 7Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 8Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 9Kajuitzeilboten en Zeiljachten Hoekaak: Lemsteraak In Vissermanuitvoering foto 10
Samenvatting
 • € 550.000,00
 • Gebruikt  
 • 16.50 meter
 • 5.25 meter
 • Hoekaak:
 • Staal
 • 8
 • 1.15 meter
 • 2004
 • onbekend
Omschrijving
Snelle hoekaak, ook geschikt voor gezinsvakanties

Imposante Lemsteraak in Visserman Jachtuitvoering, geschikt voor voor de verhuur met schipper en voor eigen gebruik. Direct bij de ingang tot de kajuit bevindt zich aan stuurboord de grote langskombuis en aan bakboord een grote tafel met een bank. Er is overal veel bergruimte. Naar voren is een gang met aan weerszijde hutten en de gescheiden toilet- en doucheruimte Door de grote ruimte en slimme indeling kan het schip op meerdere manieren ingezet worden. Het interieur is uitgevoerd in witte panelen en natuurlijke houtaccenten en een wit plafond. Technisch is het schip uiteraard volledig uitgerust, maar opvallend zijn de hydraulische lieren voor grootschoot en grootzeilval, elektrische ankerlier, etc waardoor het schip ook met een kleine bemanning goed is te varen. Het schip verkeert in een goede staat van onderhoud en heeft in de winter altijd binnen gelegen. 

nn

 

nn

Newly built according to the lines of a classic Dutch fishing barge, the Lemsteraak, with spacious cockpit in this yacht version  that is suitable for regattas as well as private use. This 'Gentlemans' Barge' has 8 fixed berths in 3 separate cabins and a comfortable central cabin, plus two more fixed berths in the 'kotje'. Due to the large space and smart layout, the ship can be used in several ways. The interior is built with varnished wooden panels of natural wood and has a white ceiling. Technically the ship is of course fully equipped, but with the hydraulic winches for the mainsheet, mainsail halyard and electric anchor winch, the ship can also be operated with a small crew. The ship is in good condition. 

n

Breitner Yacht Brokers Actief sinds: 27, Apr, 2017 Nog geen feedback Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

+31 (0)637139954
+31 (0)637139954
Utrecht, Nederland

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Bieden
 • Geen biedingen geplaatst.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?